KONYA / CİHANBEYLİ - Taşpınar Ortaokulu

Okulumuza ait 15 temmuz gazetesi hazırlanmıştır.

Okulumuzda uygulanan dilimizin zenginlikleri projesi ilk aşaması yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliğimiz.

Kas

Okula bir fidan bırak projemiz kapsamında öğretmenler gününde bütün öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuz bahçesine ağaçlandırma yapılmıştır.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ.

Kas

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatları yapıldı.

Kas

Okulumuzda sabah egzersizleri yapıldı.

Kas

Okulumuzda  servis denetimleri yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100 . yılı çoşkuyla kutlandı.

Kas

okulumuzun dış cephe boyasının yenilenme çalışmaları başlamıştır.

Kas

okulumuz bölgesinde bulunan şehit ailesine saygı ziyaretimiz

Mrt

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönemi sona erdi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Mrt

17 Mart tarihinde Konya ÖDM tarafından yapılan LGS İzleme ve Değerlendirme Uygulaması- 5  8. sınıflarımıza uygulandı.

Mrt

Bizim okulumuz kapsamında fiziki alan iyileştirmelerimize devam ediyoruz. Matematik dersine ait kavramlarla süslediğimiz Matematik Sokağımız. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bizim okulumuz kapsamında fiziki alan iyileştirmelerimize devam ediyoruz. Sosyal Bilgiler dersine ait kavramlarla süslediğimiz  Sosyal Bilgiler Sokağımız. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.