KONYA / CİHANBEYLİ - Taşpınar Ortaokulu

Taşpınar Ortaokulu

Adres
Okulumuz Taşpınar kasabası yolu üzerinde olup ilçeye olan uzaklığı 30 kmdir. Öğretmen servisi mevcuttur.
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak...
Misyon
Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda; Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
SPORTİF VE EĞİTİM BAŞARILARI.
Ulaşım
KONYA-TAŞPINAR(ÖZEL ARAÇLA), CİHANBEYLİ-TAŞPINAR ÖZEL ARAÇ, ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
SERVİSİMİZ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
TAŞPINAR MAHALLESİ CİHANBEYLİ İLÇESİNE 29 KM UZAKLIKTADIR. ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
KONYA´YA UZAKLIK : 90 km CİHANBEYLİ´YE UZAKLIK : 29 km
OKULUMUZ İLÇE TEOG BAŞARI SIRALAMASINDA GENELDE İLK 5´E GİRMEKTEDİR.
VOLEYBOL VE FUTBOLDA İLÇE TURNUVALARINDA BAŞARILIDIR.