KONYA / CİHANBEYLİ - Taşpınar Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını öğrencilerimizle birlikte kutladık. Emeği geçen öğretmenlerinize teşekkür ederiz.

BİZİM YERLİ MALIMIZ

Elin kokusuz, yapma gülünden güzel gelir.

Bana bizim bahçede boy atacak çalımız.

Yabancı tezgahlarda boy boy, kolay dokunan

Paspaslardan güzeldir el emeği halımız.

Yüz vermem yabancının çeşit çeşit rengine

Bayraklaşır gözümde beyazımız, alımız.

Ne Frenk elmasına, ne Arap hurmasına

Muhtaç etmez ki bizi meyve dolu dalımız.

Gerçekten daha gerçek, güzelden daha güzel,

Her karışı hazine bizim yurt masalımız.

Arıca birlik olup çalışmayı bildik mi

Petekleri doldurur mis kokulu balımız.

Keçe olsa, yabanın ipeğinden güzeldir

Bizim yerli malımız, bizim yerli malımız...

BEHÇET KEMAL ÇAĞLAR

Mrt

Bizim okulumuz kapsamında fiziki alan iyileştirmelerimize devam ediyoruz. İngilizce dersine ait kavramlarla süslediğimiz İngilizce Sokağımız. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. M.Kemal Atatürk

24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun!

"Kitaplarımızı ve kalemlerimizi elimize alalım. Onlar bizim en güçlü silahlarımız. Bir çocuk, bir öğretmen, bir kalem ve bir kitap tüm dünyayı değiştirebilir. Eğitim tek çözümdür." Malala YUSUFZAY

Mrt

Okulumuzda eğlenerek öğreniyoruz.Derinden gülümsemeyi alışkanlık haline getiriyoruz. Okulumuzda Sınıflar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Takımların rakip takımın filesini havalandırabilmek için verdiği mücadele oldukça eğlenceli ve heyecanlı anlara sahne oldu. Tamamlanan maçların sonunda Barcelona takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Şampiyon ve 2.olan takımlarımıza ödülleri Okul Müdiremiz tarafından takdim edildi. Sahada top koşturan genç yeteneklerimizi tebrik ediyor, organizasyonda emeği geçen değerli öğretmenleriniz Mehmet Ali ACAR(saha hakemi), ismail AKYAZI(VAR Hakemi), Erol POLAT(Kondisyoner)'a teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin yetenek ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir alan tasarlamayı hedefledik. Öğrencilerimizi Atölyede 50'nin üzerinde zeka oyunuyla buluşturduk.

Kas

Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!" Mustafa Kemal ATATÜRK.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Aynur ARACI yaptı. Ardından 6. ve 7.sınıf öğrencilerimizin zeybek gösterisi, ortaokul öğrencilerimizin şiirleri ve marşları güne damgasını vurdu. Bayramımız hepimize kutlu , mutlu olsun.

Kas

Okulumuzun kapı giydirme çalışmaları tamamlanmıştır. Çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(sav)'in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi haftasını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.